lamqta.comОвен  Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.

...
lamqta.comОвен  Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения.
Коментари Харесай

Дева Денят ще бъде доста успешен, само ако...

lamqta.com

Овен 
Вгледайте се през днешния ден в едно от най-близките си връзки. За хората е изцяло естествено да се отдалечават един от различен, само че е допустимо да не осъзнавате, по какъв начин бързо отслабва това другарство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не по този начин забавно, както сте очаквали, или близостта сред Вас и другия човек към този момент не е такава, каквато е била по-рано? Направете промяна на своите упования и си дайте сметка, че в случай че и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е пристигнало време за един прям диалог.  

 
Телец
Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Днешния ден е идеално време с цел да си отдъхнете. Ако и нощес сте заспали след среднощ, ще Ви бъде мъчно да станете от леглото. Само че поради Вашата прословута унесеност, има заплаха да пропуснете значимо събитие. Днес не се увличайте по съблазнителни хрумвания, а и бъдете опредпазливи и контролирайте своите приказки. Много елементарно ще се справяте с проблемите, мака и близките да се пробват да Ви пречат. Откажете се от скъпи придобивки и ненужно харчене. И запомнете: в този момент не е най- подобаващото време за изясняване на връзките с обичания човек.

Лъв
Внимавайте в връзките с трима индивида. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Денят ще бъде много сполучлив, в случай че не се страхувате да употребявате най-хубавите практики и да „ сменяте конете ”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, в действителност ще Ви бъде мъчно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много значима е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, само че и да се поставите на неговото място. Само по този метод ще съумеете да избегнете споровете и разногласията. Не би трябвало и да купувате движимости, които смятате да ползвате дълго, тъй като те няма да оправдаят Вашите очаквания. За пренасяне или промяна на работата също не е най-подходящия миг. 

Везни
Не би трябвало да си вършиме за тоз ден грандиозни проекти: за жалост възможностите за реализиране на триумф не са огромни. Най-доброто, което може да извършите е, да се постараете да избегнете загубите, а това е изцяло по силите Ви. Средата на деня ще се окаже най-сложното време. Именно то ще бъде обвързвано със мощни и спорни страсти, недомислени действия и условия. Сдържайте поривите си и не произнасяйте всичко, което Ви се върти на езика. Самообладанието през днешния ден ще Ви бъде доста нужно Само с обичания човек може да бъдете същински откровени, защото той в действителност ще Ви разбере вярно.

Скорпион
Това, което чувствате, ще стане явно за близките, тъй че дори и не се опитвайте да скриете своите страсти. Поведениете Ви може да се стори на околните ви хора, с които се виждате всеки ден, малко необичайно, тъй че бъдете откровени. Подгответе ги за това, което им следва да чуят, а по-късно се подгответе и сами, упражнявайки речта си пред огледалото.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни. 

Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.

Водолей
Днес Вашият обичан човек ще бъде податлив, да схваща думите Ви погрешно. Даже изводите му ще бъдат толкоз нелогични и непредвидени, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умеенето му, да прави от мухата слон, а и назад.И дори да се пробва да открива от дълго време открити неща... 

Риби
Ако Вашия сътрудник е „ мамино синче ”, през днешния ден е най- подобаващото време да извършите нещо по въпроса. Опитайте да извършите нужните старания, та най-малко малко да го измененията! Ако всичко в действителност е безусловно неефикасно, решете през днешния ден, коства ли си да продължавате вашите връзки и подготвени ли сте, да се помирите с неговите недостатъци.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР